ZAGGsparq 2.0 – recenzija

Jedan od najčešćih problema sa kojim se možete susresti dok ste na terenu ili na putu je nemogućnost da napunite bateriju svog mobilnog telefona ili tableta. Ovakva situacija može biti jako stresna, čak vas može puno i koštati. U tom trenutku bi vam odlično došao mobilni punjač koji ćemo predstaviti u ovom članku. Ime proizvoda je ZAGGsparq 2.0. Njegov proizvođač je veoma popularna firma ZAGG, jako poznata po proizvodnji izdržljive folije za zaštitu mobilnih uređaja od grebanja. U pitanju je vojna tehnologija koja se koristi za zaštitu elisa helikoptera. O ovome u nekom od sledećih članaka, pa pošto je to neka druga priča, da se vratimo na suštinu.

ZAGGsparq 2.0

ZAGGsparq 2.0 je standard u oblasti mobilnih punjača. Veoma je zgodan za svakog putnika ili poslovnog čoveka, jer u sebi nosi puna četiri punjenja za vaš smart telefon gladan energije. Ovaj akumulator sadrži litum-polimer bateriju, kapaciteta 6000 mAh. Na sebi poseduje  za ova područja nestandardan priključak za struju, ali bez brige – dobićete minijaturni konvertor kojim ćete ovaj problem rešiti.

Specifikacije uređaja

  • 6,000 mAh litium-polimer baterija
  • Dovoljno snage za punjenje većine pametnih telefona četiri puta
  • 4 žute diode koje prikazuju nivo punjenja: 25%-50%-75%-100%
  • Ima mogućnost da puni gotovo sve USB uređaje, do 2 istovremeno
  • Maksimalna izlazna snaga: 2000mA na 5V
  • Izvor napajanja: 100-240 VAC sa 50/60 Hz
  • Physical Size 89 x 89 x 25 mm
  • Težina 250 gr

Opis uređaja

Uređaj na sebi ima i dva USB priključka, što je velika prednost, tako da na njemu možete u isto vreme puniti bilo koja dva prenosna uređaja koji koristi ovaj standard za punjenje, a to podrazumeva većinu aktuelnih modela telefona, tableta i ručnih mini-konzola za igru. Prazne baterije sa ZAGGsparq-om postaju stvar prošlosti!

Po specifikaciji proizvođača, jedno punjenje ove akumulatorske baterije je dovoljno za 4 punjenja iPhone telefona, što bi značilo da će ova cifra odgovarati i većini drugih smart telefona.

Za isto vreme koje je potrebno zidnom punjaču da napuni vaš iPad, ZAGGsparq može da ga napuni do 60%, što govori o velikoj brzini punjenja, imajući u vidu da je ovo jedan akumulatorski punjač.

Imao sam prilike da lično isprobam ovaj proizvod, i svaka reč proizvođača, napisana na sajtu, je tačna. Ovaj uređaj je veoma koristan, i sudeći po utisku o kvalitetu izrade koji sam stekao u ovih nedelju dana korišćenja, siguran sam da će me verno služiti još jako dugo, da će mi biti verni drug na svakom putu.

Da bi ste posetili sajt proizvođača, i saznali više o samom proizvodu, kliknite na sledeći link.

Vremenski ograničena ponuda koju vam nudi ZAGG.com:

Dobijte na poklon ZAGGsmartbuds slušalice uz vaš ZAGGsparq!

Објављено од стране Braca Ristić

Preduzetnik i vizionar. Preko 10 godina iskustva u oblasti internet tehnologija. Zaljubljenik u mobilne telekomunikacije. Stekao iskustvo radeći od 2005. godine za velike telekomunikacione firme. Uticajni član domaće Blackberry zajednice.