Nove bele verzije tableta Samsung Galaxy Tab 10.1 i Galaxy Tab 7.0 Plus, sveže su se pojavile na tržišti, za sada samo u Vijetnamu. Nadajmo se da će se ovaj trend proširiti uskoro proširiti i na ostatak sveta.

Za razliku od prethodnih, koje su imale crni okvir oko ekrana, ove nove verzije su potpuno bele.

Crna i bela verzija se razlikuju jedino po boji poklopca pozadi, dok su okvir i prednji deo potpuno isti. Na novom tabletu dobijate čak i prednji deo u beloj boji, što možete videti i na slikama ispod. Verujem da će ženski rod, poznat kao ljubitelj belih uređaja, biti obradovan pojavom ovog belog tableta, kojim mogu dopuniti svoju kolekciju elegantnih gedžeta.

Na slikama možete videti novu verziju belog tableta Samsung Tab.

[tabs slidertype=“images“ auto=“yes“] [imagetab width=“480″ height=“360″]https://www.mobilnarevija.com/wp-content/uploads/samsung-tab-beli-1.jpg[/imagetab] [imagetab width=“480″ height=“360″]https://www.mobilnarevija.com/wp-content/uploads/samsung-tab-beli-2.jpg[/imagetab] [imagetab width=“480″ height=“360″]https://www.mobilnarevija.com/wp-content/uploads/samsung-tab-beli-3.jpg[/imagetab] [imagetab width=“480″ height=“360″]https://www.mobilnarevija.com/wp-content/uploads/samsung-tab-beli-4.jpg[/imagetab] [imagetab width=“480″ height=“360″]https://www.mobilnarevija.com/wp-content/uploads/samsung-tab-beli-5.jpg[/imagetab] [imagetab width=“480″ height=“360″]https://www.mobilnarevija.com/wp-content/uploads/samsung-tab-beli-6.jpg[/imagetab] [/tabs]

Објављено од стране Braca Ristić

Preduzetnik i vizionar. Preko 10 godina iskustva u oblasti internet tehnologija. Zaljubljenik u mobilne telekomunikacije. Stekao iskustvo radeći od 2005. godine za velike telekomunikacione firme. Uticajni član domaće Blackberry zajednice.