HTC HD2 Jelly Bean 4.1Telefon HTC HD2 ima nešto što jako malo telefona imaju, a to je jaka zajednica developera. Upravo zbog toga, vlasnici telefona HTC HD2 sada mogu da uživaju u Android-u Jelly Bean 4.1 na svojim uređajima.

Ova verzija ROM-a, bez obzira na to što je još uvek u alpha verziji, pokriva većinu stvari. Bežični internet, bluetooth, pozivi i Internet rade, međutim, nažalost još nisu podržani kamera i prikaz video materijala.

Ova verzija softvera još uvek nije za svakodnevnu upotrebu, ali je brzina kojom se razvija impresivna, tako da sigurno neće proći još dugo dok se sve greške i problemi ne isprave, i dok se ne doda podrška za ostatak hardvera na HD2.

Ukoliko ste zainteresovani za detaljne informacije, posetite stranicu XDA Developers foruma na kojoj se nalazi čitav istorijat razvoja Android ROM-a za ovaj uređaj, pa sa nje možete skinuti ovu prvu verziju alpha ROM za HTC HD2.

Објављено од стране Braca Ristić

Preduzetnik i vizionar. Preko 10 godina iskustva u oblasti internet tehnologija. Zaljubljenik u mobilne telekomunikacije. Stekao iskustvo radeći od 2005. godine za velike telekomunikacione firme. Uticajni član domaće Blackberry zajednice.