Poštovani posetioci,

Ovom prilikom želimo da vam izrazimo dobrodošlicu i da vam se zahvalimo na tome što ste naš sajt odabrali za vaš izvor informisanja!

Danas smo pokrenuli ovaj blog, koji će vam svakodnevno prenositi informacije iz sveta mobilne telefonije. Trudićemo se da vas ubuduće redovno informišemo o raznim inovacijama vezanim za mobilne telefone, tablete i razne druge prenosne uređaje, kao i svu dodatnu opremu za vas.

Obećavamo vam puno testova najnoviji i najskupljih mobinih telefona, iz prve ruke. Nastanak ovog uslovio je upravo nedostatak relevantnih informacija iz prve ruke. Svi samo prepisuju tuđe recenzije i testove, a mi ćemo biti prvi koji ćemo to raditi za vas.

Hello World

Mogu vam dati lično obećanje da smo direktnim kontaktima sa proizvođačima mobilnih telefona obezbedili puno novih novih modela za predstavljanje. Nadam se da će ovo biti pravi razlog da i dalje nastavite sa svakodnevnim praćenjem našeg sajta.

Još jednom vam se od srca zahvaljujem na vašoj pažnji! Čitamo se!

Urednik sajta,

Bratislav Ristic

Објављено од стране Braca Ristić

Preduzetnik i vizionar. Preko 10 godina iskustva u oblasti internet tehnologija. Zaljubljenik u mobilne telekomunikacije. Stekao iskustvo radeći od 2005. godine za velike telekomunikacione firme. Uticajni član domaće Blackberry zajednice.