Pokaži svoje znanje iz istorije sporta i olimpizma!

Olimpijske igre u Londonu su sve bliže a TelenorOlimpijski komitet Srbije i najveći domaći forum Burek su se potrudili i pripremili kviz znanja Olimpijac koji će vas zabaviti u ovim hladnim danima i omogućiti vam da naučite mnogo toga zanimljivog o istoriji sporta.

Osim scenarija koji svojim izgledom i načinom igranja podseća na domaću online igru ConQUIZtador, upoznaćete bolje i domaću maskotu, Srećka. Kviz nosi čak 5000 pitanja, koja će se dotaći najslavnijih događaja i imena u istoriji sporta.

Olimpijac igra
Olimpijac - Android igra firme Telenor, OKS i Burek

Ovu igru možete igrati na vašem Android telefonu, a za veliko takmičenje na sajtu Olimpijac.rs takmičenje  se pripremite, jer ono počinje 15. marta 2012, a traje sve do završetka Olimpijskih igara u Londonu.

Olimpijac kviz
Kviz Olimpijac

Igru možete naći na stranici Android Marketa: Olimpijac. Želimo vam srećnu pripremu za predstojeću Olimpijadu!

Za prikaze novih zanimljivih domaćih igara napravljenih za mobilne telefone, a naročito za Android platformu, pratite nas i dalje na istoj adresi: Mobilna Revija

Објављено од стране Braca Ristić

Preduzetnik i vizionar. Preko 10 godina iskustva u oblasti internet tehnologija. Zaljubljenik u mobilne telekomunikacije. Stekao iskustvo radeći od 2005. godine za velike telekomunikacione firme. Uticajni član domaće Blackberry zajednice.