Najbolji telefon firme RIM, Blackberry 9900 konačno se pojavio i na našem tržištu. Po oceni većine korisnika, ovaj uređaj predstavlja telefon sa najboljom tastaturom do sada. Spoj ekrana na dodir i qwerty tastature, čini BlackBerry Bold 9900 idealnim spojem za sve korisnike kojima je komunikacija imperativ, tako da ovaj telefon možemo slobodno nazvati Blackberry na steroidima!

Uređaj izuzetno lepo leži u ruci, i prilično je luksuzne izrade, pa ukoliko vam način da upadnete u oko drugima predstavlja zadovoljstvo, budite sigurni da ćete sa ovim telefonom sigurno u tome uspeti! Metalni okvir oko čitavog telefona čini ga još čvršćim na padove, tako da možete biti sigurni da ćete ga veoma teško oštetiti.

 

U nastavku teksta pogledajte unboxing video, i vidite ukratko šta ovaj telefon nudi.

 

Za ostale informacije iz prve ruke vezane za ovaj telefon, pratite nas i dalje, a veoma skoro sledi i ekskluzivna recenzija!

Објављено од стране Braca Ristić

Preduzetnik i vizionar. Preko 10 godina iskustva u oblasti internet tehnologija. Zaljubljenik u mobilne telekomunikacije. Stekao iskustvo radeći od 2005. godine za velike telekomunikacione firme. Uticajni član domaće Blackberry zajednice.